Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin представляє хронограф Xero C1 Pro

Перегляди: 1359
Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, представляє хронограф Xero C1 Pro, який полегшує балістичні розрахунки.

Хронограф Garmin Xero C1 Pro полегшує балістичні розрахунки

Xero C1 Pro вимірює швидкість руху від 100 до 5000 fps (футів на секунду) для куль, стріл, арбалетних болтів, дробових куль, куль для страйкболу, пневматичної зброї та пейнтболу. Компактний пристрій поміщається навіть в задню кишеню та легко встановлюється.

Налаштування просте та інтуїтивно зрозуміле завдяки дизайну з кнопками. Порівнюйте швидкість кожного пострілу, відстежуйте відхилення та багато іншого в додатку ShotView™ на сумісному смартфоні. Водонепроникний за стандартом IPX7 Garmin Xero гарантує довговічне використання.
Хронограф Garmin Xero C1 Pro полегшує балістичні розрахунки
Повний заряд акумулятора забезпечить відстеження до 2000 пострілів або 6 годин роботи. Це означає, що ви матимете достатньо часу, щоб поекспериментувати та точно налаштувати свій хронограф.
Хронограф Garmin Xero C1 Pro вимірює швидкість руху від 100 до 5000 футів на секунду для куль
Хронограф не потрібно кріпити до вогнепальної зброї. Пристрій зручно розташовується біля зброї в напрямку пострілу. Він не впливає на параметри ствола та не створює перешкод.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".